Skip to main content

Vacature receptioniste

Receptioniste / telefoniste (m/v) voor 3 dagen per week

Wij zoeken een dienstverlenende en representatieve receptionist(e) voor drie dagen per week. 

Lees verder hieronder.

Wij zoeken een dienstverlenende en representatieve receptionist(e) voor drie dagen per week. 

Jouw rol

Als receptioniste/telefoniste ben je het visitekaartje van ons kantoor. Je prioriteit ligt bij het gastvrij ontvangen van onze gasten. Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat zij zich op elk contactmoment gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Dat betekent ook dat je verantwoordelijk bent voor een verzorgde uitstraling van kantoor. Daarnaast doe je allerlei ondersteunende werkzaamheden zoals het inschrijven en inbinden van aktes, archiveren, e-mail behandelen, agenda’s beheren, documenten opvragen en kantoorartikelen bestellen.

Jouw profiel

Je bent op en top een dienstverlener en schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden. Je bent goed met mensen en communicatief sterk. Je bent leergierig en vindt het leuk om verschillende werkzaamheden op te pakken en zo je collega’s te helpen. Tot slot ben je computervaardig en werk je nauwkeurig.

Wat mag je van ons verwachten?

Een zeer gevarieerde (loop)baan binnen een informeel en gezellig kantoor en, als je dat ambieert, de kans om je (verder) te ontwikkelen. We gaan graag met jou in gesprek over je ambities en hoe we je hierin kunnen ondersteunen. Natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Wil je meer weten? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je telefoonnummer zodat we contact met jou kunnen opnemen om een toelichting te geven. 

Hoe kun je solliciteren?

Stuur jouw CV met motivatiebrief aan Frank van Acker.

 

Op zoek naar een laagdrempelig notariskantoor?

Onze deur staat altijd voor u open, wij helpen u graag!