Skip to main content

Vacature notarieel medewerker familierecht

Medewerker familierecht voor 3 tot 5 dagen per week

Wegens sterke groei van onze afdeling familierecht zoeken wij een nieuwe medewerker / klerk, die zelfstandig dossiers kan behandelen. 

Lees verder hieronder.

Wegens sterke groei van onze afdeling familierecht zoeken wij een nieuwe medewerker / klerk, die zelfstandig dossiers kan behandelen. De werkzaamheden variëren van het voorbereiden van testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten en verklaringen van erfrecht, tot en met het afwikkelen van nalatenschappen.

Ben je Notarieel medewerker (in opleiding) of werk je al in de notariële (familierecht) praktijk, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te onderzoeken.

Wat is je toegevoegde waarde?

- Je geniet van de veelzijdigheid van het werk en werkt samen met collega’s en de notarissen.

- Je investeert in het opdoen en bijhouden van de benodigde kennis en bent zowel administratief sterk als goed in het contact met cliënten.

- Je bent accuraat, houdt goed overzicht over je werk en je kunt snel schakelen tussen de verschillende dossiers.

- Je beheerst de Nederlandse taal goed en bent digitaal vaardig.

- Je analyseert kritisch je eigen werk en denkt mee over praktisch en efficiënt werken.

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende (loop)baan binnen een informeel kantoor, op een afdeling waar twee zeer prettige en ervaren medewerkers werkzaam zijn. Er is dus volop gelegenheid voor overleg en samenwerking. Ook is het mogelijk om je door middel van gerichte opleidingen en cursussen (verder) te ontwikkelen. We gaan graag met jou in gesprek over je ambities en hoe we je hierin kunnen ondersteunen. Natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan Jannes Haveman zodat hij even contact met je kan opnemen om een toelichting te geven.

Hoe kun je solliciteren?

Stuur jouw CV met motivatiebrief per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan onze HR adviseur Marike Bokslag. Voor vragen over de procedure is zij het beste bereikbaar op 06-12363538.

Soort dienstverband: drie tot vijf dagen per week

We kijken uit naar je reactie!

Op zoek naar een laagdrempelig notariskantoor?

Onze deur staat altijd voor u open, wij helpen u graag!