Skip to main content

Vacature kandidaat-notaris

Kandidaat notaris

Wij zoeken, met het oog op de ontwikkeling en de verdere groei van ons kantoor, een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris. 

Lees verder hieronder.

Wij zoeken, met het oog op de ontwikkeling en de verdere groei van ons kantoor, een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris. De werkzaamheden variëren van het doen van besprekingen, het voorbereiden van akten, het (deels vast) waarnemen van de notarissen tot en met het actief meedenken en meewerken in het management van het kantoor. Familierecht is daarbij voor ons een belangrijk vakgebied. 

Ben je (bijna) waanemingsbevoegd kandidaat-notaris, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te onderzoeken.

Wat is je toegevoegde waarde?

- Je geniet van de veelzijdigheid van het werk en werkt samen met collega’s en de notarissen.

- Je investeert in het opdoen en bijhouden van de benodigde vakkennis en bent zowel administratief sterk als goed in het contact met cliënten.

- Je bent accuraat, houdt goed overzicht over je werk en je kunt snel schakelen tussen de verschillende dossiers.

- Je bent digitaal vaardig, beheerst de Nederlandse taal goed en bent in staat om juridische zaken in begrijpelijk Nederlands te verwoorden.

- Je analyseert kritisch je eigen werk en denkt mee over praktisch en efficiënt werken.digitaal vaardig

Wat mag je van ons verwachten?

Een afwisselende (loop)baan binnen een informeel kantoormet volop gelegenheid voor overleg en samenwerking. Ook is het mogelijk om je door middel van gerichte opleidingen en cursussen (verder) te ontwikkelen. We gaan graag met jou in gesprek over je ambities en hoe we een optimale samenwerking zouden kunnen vormgeven. Natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan Jannes Haveman zodat hij even contact met je kan opnemen om een toelichting te geven. Voor meer informatie over ons kantoor, zie onze website.

Hoe kun je solliciteren?

Stuur jouw CV met motivatiebrief per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan onze HR adviseur Marike Bokslag. Voor vragen over de procedure is zij het beste bereikbaar op 06-12363538.

Soort dienstverband: drie tot vijf dagen per week

We kijken uit naar je reactie!

Op zoek naar een laagdrempelig notariskantoor?

Onze deur staat altijd voor u open, wij helpen u graag!