WebsiteWoortmann9116.jpg

 

Duurzaam ondernemen

 

Woortmann notarissen neemt als eerste notariskantoor in Zeist deel aan de Zeister Knoop!

 

Met de Zeister Knoop kunt u bij ons digitaal betalen. Een Zeister Knoop staat gelijk aan een Euro. Wij kunnen er op onze beurt weer digitaal mee betalen aan andere duurzame lokale bedrijven en organisaties. Dat is investeren in onze eigen, betrokken ondernemers!

 

Door als betrokken, duurzame ondernemers, organisaties en consumenten in elkaar te blijven investeren laten we kapitaal circuleren in onze lokale economie.

 

Door deel te nemen aan de Zeister Knoop stimuleren wij dus samen met andere betrokken ondernemers de lokale samenwerking en duurzame ontwikkeling.

 

De Zeister Knoop is lokaal en blijft lokaal. Wie betaald krijgt in Knopen besteedt deze op zijn of haar beurt weer bij collega-deelnemers. Dat noemen we circulair investeren in onze eigen, lokale economie.

 

De Zeister Knoop is aangesloten bij Circuit Nederland, onderdeel van Stichting Social Trade Organisation (STRO), al tientallen jaren actief vanuit Utrecht. Onze duurzame Zeister Knoop is daarmee automatisch ook een geldig betaalmiddel bij de andere aangesloten lokale initiatieven.

 

De deelnemers aan de Zeister Knoop vormen samen de community Knooppunt Zeist, dat wordt ondersteund door samenlevingsinitiatief Samen Duurzaam Zeist waar de gemeente Zeist de grootste sponsor van is.

 

Wilt u meer over weten?  Klik op Zeister Knoop