WebsiteWoortmann0408.jpg

Coronavirus

 

Helaas hebben ook wij maatregelen moeten nemen in verband met het Coronavirus, zulks ter bescherming van u maar ook van onze medewerkers.  

 


Zo worden akten momenteel met behulp van volmachten ondertekend. Ons kantoor blijft daarvoor geopend, ook in deze periode. U bent welkom op afspraak.


De volmachten kunnen echter ook op afstand, met behulp een videoverbinding, geldig worden ondertekend. Voor informatie daarover, of wanneer u  ernstige bezwaren heeft tegen het tekenen per volmacht, kunt u contact met ons opnemen.


Niet alle akten lenen zich voor het ondertekenen met een gewone volmacht. Denkt u hierbij aan hypotheekakten, papieren schenkingen en testamenten. Die dienen wel in persoon op ons kantoor getekend te worden.  Ook daarvoor blijft u welkom op afspraak.


Voor alle kantoorbezoeken gelden de inmiddels bekende Coronamaatregelen waaronder het houden van anderhalve meter afstand en het dragen van een mondkapje. 


Verder werken wij zo veel mogelijk vanuit huis maar blijven we telefonisch en per mail bereikbaar en volledig uitgerust om vanuit huis aan uw dossiers te werken. 


Meer algemene informatie vindt u op www.notaris.nl.